مدیر کل محیط زیست استان مرکزی در حاشیه افتتاح این واحد صنعتی گفت: حدود 60 تا 70درصد از پسماندهای شهری ترکیبات پلاستیکی دارند و این ترکیبات حدود 300 سال طول می کشد تا در طبیعت تجزیه شوند. ˈامیر انصاریˈ که در جمع خبرنگاران سخن می گفت، افزود: با استفاده از این فن آوری مدت زمان تجزیه نایلکس ها از حدود 100 تا 200 سال به دو تا سه سال کاهش می یابد که باقیمانده این نوع پلاستیک در محیط به اکسیژن و هیدروژن که در فتوسنتز گیاهان نقش دارد، تبدیل می شود. مدیرعامل شرکت ˈدارا پلاستیک غربˈ نیز گفت: این شرکت از ابتدای سال 88 و بصورت آزمایشی کار خود را آغاز کرد و تلاش کردیم که پلاستیک های سازگار با محیط زیست را در این واحد صنعتی جایگزین پلاستیک های معمولی کنیم. ˈهوشنگ انوشیروانیˈ افزود: این کارخانه نخستین واحد صنعتی در کشور است که موفق به تولید این گونه محصولات سازگار با محیط زیست شده است. وی بیان کرد: این کارخانه در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع احداث شده که زمینه اشتغال 24 نفر را نیز فراهم کرده است. به گفته وی، این کارخانه با 10 میلیارد ریال سرمایه گذاری احداث شده که 60 میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی و مابقی آورده شخصی بوده است.
انوشیروانی گفت: هم اکنون آلودگی های برخی نایلکس های معمولی بر همگان آشکار شده و تفاوت قیمت 15 درصدی این گونه محصولات مانع استفاده از این تکنولوِژی روز و برتر دنیا نشده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با تشویق صنایع برای استفاده از این گونه نایلون های تجزیه پذیر، بتوان به حفظ محیط زیست بیش از پیش توجه کرد. در این مراسم فرماندار شهرستان زرندیه و جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند .